ESX Audio, 20 års erfaring med bilstereo - Tuned in Germany !

ESX Audio Norge importerer og distribuerer ESX audio bilstereoprodukter i Norge. ESX Audio har levert bilstereo av høyeste kvalitet i 20 år - kvalitet og design til riktig pris. Ønsker ditt firma å bli forhandler? Kontakt oss i dag

ESX Audio ble grunnlagt på midten av 90-tallet av entusiastiske veteraner fra den amerikanske bil-lyd bransjen, med oppdraget å konstruere bare "the best of the best". I samarbeid med anerkjente ingeniører som Stephen Mantz ble det konstruert mange milepæler og klassikere i billydssektoren i løpet av de nesten femten årene som ble store suksesser. Start med de legendariske QUANTUM 1-forsterkerne opp til de teknologiske hovedstykkene i VISION 1-forsterkerserien.

Rundt det nye årtusenet ble de verdensomspennende merkevarene tatt over av den tyske distributøren Audio Design GmbH. Siden da har de berømte og respekterte "tyske dyder" også påvirket utviklingen av produktene. Ved å bruke nyeste teknologier og sofistikerte serielle funksjoner kombinert med tidløs design og anerkjent kvalitet, ble ESX en seriøs aktør for billyd i Europa, bekreftet av utallige priser, tester og drømresultater i en rekke pressemeldinger.

ESX har alltid vært kjent for førsteklasses forsterkere, men de siste årene har merket også fått et anerkjent rykte for high end subwoofere og høyttalere. Alle dagens ESX-produkter er utarbeidet av et internasjonalt team av utviklere og designere, og blir grundig sjekket ved tryouts og utholdenhetstesting på det tyske hovedkontoret i Kronau, før de produseres i utvalgte fabrikker i inn-og utland. Tuned i Tyskland.


Items 1 to 48 of 122 total

Side
To Top